Pierwszy milion nie zawsze trzeba ukraść

Organizacje pozarządowe zarejestrowane w serwisie FaniMani.pl zebrały już ponad 1 000 000 zł darowizn przy okazji zakupów online. Kwota ta została uzbierana bez żadnych dodatkowych kosztów dla osób kupujących w ponad 1000 sklepach internetowych.

Dzięki FaniMani.pl zwykłe zakupy zmieniają się w dobre zakupy i stają się realnym wsparciem dla realizacji ważnych celów społecznych.
Jak to działa? Użytkownicy serwisu FaniMani.pl robią zakupy w ponad 1000 sklepach internetowych płacąc za nie tyle, co zawsze. Dzięki temu, że przechodzą do sklepu ze strony FaniMani.pl średnio 2,5% wartości zakupów wspiera wybraną przez nich organizację.

Na FaniMani.pl można pomagać robiąc zwyczajne, codzienne zakupy online. Użytkownicy serwisu chętnie kupują karmę dla zwierzaków, książki, ubrania, elektronikę i artykuły spożywcze. Pomagają również przy okazji rezerwacji noclegów online i wakacyjnych wyjazdów. Dużo darowizn pochodzi też od zakupów na polskich i chińskich portalach zakupowych.

Na FaniMani.pl najchętniej wspierane są organizacje pozarządowe, których celem jest pomaganie osobom niepełnosprawnym, wspieranie rozwoju osobistego dzieci i młodzieży oraz ratowanie zwierząt w potrzebie.

W serwisie FaniMani.pl dostępnych jest 1030 sklepów internetowych oraz 5118 organizacji społecznych, które zbierają w ten sposób środki na swoje działania. Znajdują się wśród nich fundacje, stowarzyszenia, harcerze, szkoły, przedszkola, drużyny sportowe i inne inicjatywy społeczne. Organizacje zarejestrowane na FaniMani.pl zebrały razem już 1 009 249,52 zł.

Pomaganie w serwisie FaniMani.pl jest proste i bezpłatne. Wystarczy przejść przez stronę FaniMani.pl prosto do wybranego sklepu i zrobić zakupy tak jak zawsze a część wartości zamówienia trafi do wybranej przez użytkownika organizacji. Kupujący płaci za zakupy tyle co zawsze a przy okazji może pomóc wybranej przez siebie organizacji pozarządowej.

Aby użytkownik nie musiał za każdym razem pamiętać o wejściu na stronę FaniMani.pl, przygotowano specjalną Przypominajkę – rozszerzenie do przeglądarek Chrome, Firefox i Opera, które wyświetla informację o możliwości wsparcia wybranej wcześniej organizacji. Działając w ten sposób Przypominajka dba o to, żeby nie zapomnieć o darowiźnie podczas zakupów w internecie. Dodatkowo Przypominajka już w wynikach wyszukiwania Google podpowiada, który sklep jest partnerem FaniMani i przekazuje część wartości zakupów organizacjom społecznym.

FaniMani to wiele okazji…do pomagania!

Dowiedz się więcej: https://fanimani.pl/aplikacje/
Znajdź nas na Znajdź nas na instagramie