571 455,97 zł darowizn od zakupów online na FaniMani.pl

Przygotowaliśmy podsumowanie pomagania przy okazji zakupów na FaniMani.pl po czwartym kwartale 2017 r. Łączna suma darowizn od zakupów wyniosła 571 455,97 zł. Użytkownicy serwisu FaniMani.pl wydali na dobre zakupy już przeszło 27,6 mln zł!

FaniMani.pl to pierwszy w Polsce serwis, który umożliwia wspieranie organizacji pozarządowych przy okazji zakupów w internecie, bez ponoszenia dodatkowych kosztów. Zarejestrowane w serwisie organizacje otrzymują darowizny w wysokości kilku procent wartości transakcji za każdym razem, gdy użytkownik robiący zakupy online przez FaniMani.pl, wskaże wybraną organizację jako cel, który chce aktualnie wesprzeć.

Na FaniMani.pl można pomagać przy okazji zakupów w 1011 sklepach internetowych. Aby wesprzeć wybraną przez siebie organizacje podczas zakupów online wystarczy przejść przez stronę FaniMani.pl i zrobić zakupy tak jak zawsze a część wartości zamówienia trafi do wybranej wcześniej organizacji. Każda organizacja otrzymuje dzięki temu średnio 2,5% wartości zakupów. Już 4506 organizacji zbiera środki w serwisie FaniMani.pl. Znajdują się wśród nich fundacje, szkoły, kluby sportowe, drużyny harcerskie i wiele innych.

Zbieranie środków w serwisie FaniMani można promować za pomocą bezpłatnych materiałów Zbieraj Więcej dostępnych na stronie FaniMani.pl. Można je pobrać i umieścić np. na Facebooku lub stronie internetowej organizacji. Wszystkie materiały dostępne są z logotypem organizacji. Wśród materiałów promocyjnych znajduje się również nowość - film z logotypem organizacji.

Żeby użytkownik nie musiał za każdym razem pamiętać o wejściu na stronę FaniMani.pl, przygotowano specjalną Przypominajkę - rozszerzenie do przeglądarki, które wyświetla komunikat o możliwości wsparcia wybranej wcześniej organizacji. Działając w ten sposób Przypominajka dba o to, żeby nie zapomnieć o pomaganiu podczas zakupów w internecie.

Zobacz, jak działa FaniMani.pl
Znajdź nas na Znajdź nas na instagramie