#dobrezakupy na FaniMani.pl po 1 kwartale 2017

Przedstawiamy podsumowanie darowizn zebranych na FaniMani po pierwszym kwartale 2017 r. Wartość darowizn od zakupów wyniosła 309 745,97 zł. Użytkownicy wydali na #dobrezakupy łącznie 14,2 mln zł. Wśród zbierających jest już 2915 organizacji, które można wspierać podczas zakupów w 856 sklepach internetowych.

FaniMani.pl to pierwszy serwis w Polsce umożliwiający pomaganie wybranym organizacjom pozarządowym i szkołom przy okazji zakupów w Internecie. Zakupy robi się w tak jak zwykle, a do wybranej przez użytkownika organizacji trafia kilka procent wartości transakcji. Za zakupy płaci się tyle,co zawsze – darowizna pochodzi z budżetu marketingowego danego sklepu. Użytkownicy FaniMani.pl mają również dostęp do setek promocji i kodów rabatowych przygotowanych przez partnerów serwisu.

Dziękujemy wszystkim za to, że jesteście z nami i wprowadzacie w życie ideę DOBRYCH zakupów. Bez Was nie byłoby to możliwe!

Jeśli chcesz wiedzieć więcej, zobacz jak to działa i jakie to proste