300 tysięcy zł darowizn wygenerowanych za pośrednictwem serwisu FaniMani.pl

Organizacje społeczne zebrały za pośrednictwem serwisu FaniMani.pl łączną sumę ponad 300 tysięcy złotych, nic za to nie płacąc. Kwota ta została zebrana przy okazji codziennych zakupów w sklepach internetowych.

Serwis FaniMani.pl daje możliwość zbierania darowizn przy okazji zakupów w ponad 800 sklepach internetowych. Wśród zbierających w ten sposób organizacji znajdują się fundacje, stowarzyszenia, harcerze, klasy szkolne, drużyny sportowe i inne inicjatywy społeczne. Już 2892 organizacje zbierają z FaniMani.pl. Każda z nich otrzymuje dzięki temu średnio 2,5% wartości zakupów. FaniMani.pl to pierwszy i jedyny tego typu serwis w Polsce.

Pomaganie wybranej przez siebie organizacji na FaniMani.pl jest proste i nic nie kosztuje - wystarczy przejść przez stronę FaniMani.pl i zrobić zakupy tak jak zwykle a część wartości zamówienia trafi do wybranej organizacji. Kupujący płaci za zakupy tyle co zawsze a przy okazji może pomóc wybranej inicjatywie społecznej.

Aby użytkownik nie musiał za każdym razem pamiętać o wejściu na stronę FaniMani.pl, przygotowano specjalną Przypominajkę - rozszerzenie do przeglądarki, które wyświetla komunikat w formie paska informującego o możliwości wsparcia wybranej wcześniej organizacji. Działając w ten sposób Przypominajka dba o to, żeby nie zapomnieć o darowiźnie podczas zakupów w internecie. Zarówno użytkownicy, jak i organizacje mogą zapraszać znajomych do wspierania przy okazji zakupów korzystając w tym celu z bezpłatnych materiałów promocyjnych przygotowanych przez FaniMani.pl.

FaniMani to wiele okazji...do pomagania!

Zobacz, jak działa FaniMani.pl
Zainstaluj przypominajkę: https://fanimani.pl/aplikacje/