Akcja na Maxa dla Maxa - dołącz i Ty!

Max cierpi na Zespół Crouzona, wrodzoną wadę dotycząca nieprawidłowego kostnienia czaszki. Do września chłopiec musi zostać zoperowany, w przeciwnym razie czeka go utrata wzroku, słuchu, a później śmierć. Wada Maxa może być całkowicie wyleczona, jednak wiąże się to z szybkim podjęciem leczenia w USA, na które potrzeba 1 500 000 zł.

Stawka jest wysoka, a czasu z każdym dniem coraz mniej. Wesprzeć akcję można na kilka sposobów: przelać pieniądze na specjalne konto Fundacji „Dlaczego” dedykowane Maxowi , podać dalej informację o Akcji Na Maxa dla Maxa, żeby jak najwięcej osób dowiedziało się o niej i mogło pomóc małemu Maxowi, oraz robiąc każde zakupy w internecie poprzez serwis FaniMani.pl, gdzie jest ponad 800 partnerskich e- sklepów, w których każdy internauta dokonując zakupu przekazuje kilka procent z ich wartości na np. leczenie Maxa. Liczy się każda złotówka, dlatego użytkownicy, którzy zalogują się i pobiorą „Przypominajkę” o możliwości zakupów z FaniMani.pl będą mogli podarować pierwszą złotówkę na wybrany przez siebie cel, np. na pomoc Maxowi.

Do września mamy jeszcze trochę czasu, wierzymy że wspólnymi siłami uda nam się zebrać brakującą kwotę. Obecnie uzbieraliśmy 605 699 zł, brakuje ponad 894 300 zł.

Akcja angażuje coraz więcej osób. Włączają się w nią również znane osoby np.:

Dołącz i Ty!
Pomóc Maxowi odzyskać normalne życie można na 4 sposoby:
1. Robiąc przelew PayU darowizny na konto Fundacji Konrada Gacy Dlaczego?
2. Robiąc standardowe zakupy internetowe przez serwis FaniMani.pl
3. Przekazać 1 zł przez zalogowanie się na serwis FaniMani.pl i pobranie Przypominajki
4. Udostępnić informacje o Akcji Na Maxa dla Maxa aby inni o niej usłyszeli

Więcej o Akcji dla Maxa:
-Strona internetowa: http://fundacja.konradgaca.pl/donations/uratuj-maxia-pomoc-dla-maxia-swierkowskiego/
-Podstrona na FaniMani: https://fanimani.pl/namaxadlamaxa/
-Strona Fundacji Dlaczego: http://fundacja.konradgaca.pl/